LauRie

Vi är ett danskt klädföretag som sedan 1987 har arbetat ut från mantra: "det måste kännas rätt." För oss innebär detta att våra kläder måste vara bekväma att bära samtidigt som de produceras från ett hållbart tänkesätt. Det måste kännas rätt. Från början av designen till den färdiga produkten du är i dina händer.
Vi har mer än 30 år på ryggen, men vi försöker alltid att utvecklas och bli bättre. Detta gäller särskilt vår inställning till produkter, leverantörer, kunder, kollegor och, sist men inte minst, till vår miljö och runt om i världen. Mantraet "det måste kännas rätt" är lika viktigt i varje aspekt av vår verksamhet. Det känns rätt för oss, och vi tror att det gör för dig också.

ORGINAL MIRAKELBYXA, Har du den inte, är det dags att införskaffa dig ett par. Finns i massor utav modeller och färger. MIRAKELBYXAN formar, trycker in och lyfter på rätt ställen. Byxan kallas för "mirakel" för den upplevs som " att äntligen få ett par byxor som passar"
Lau Rie gör även Jeans i fantastiska passformer, - en modell för alla. Prova Denim jeansen med den patenterade byxan med en särskild väv inbyggd för att hålla in magen.
Alla plagg är rättvisemärkta Som det första märket för kvinnor i Danmark och det andra i hela Skandinavien. hedrades LauRie 2016 med Oeko-Tex Standard 100 certifikat, vilket är det ledande testet och certfikationssystemet för alla typer av textiler. Certifikattet innebär att alla kläder från LauRie inte innehåller substanser som är skadliga eller tros vara carcerorgena eller allergena - det är helt enkelt din garanti för hudvänliga kläder som är fria från skadliga kemikalier. Detta omfattar alla delar från trådar, knappar och blixtlås till de färdiga plaggen som kan köpas i butik.
Storlek 34-56.